KWS Infra Zwijndrecht

Contactgegevens

Ohmstraat 2-4
ZWIJNDRECHT

Postbus 158
3330 AD ZWIJNDRECHT

T +31 78 625 08 00
F +31 78 625 08 10
E zwijndrecht@kws.nl
I http://www.kws.nl

KVK gegevens:
KvK Utrecht 05062469

Klik hier om kennis te maken met KWS Infra Zwijndrecht

 

Onze vestiging kan bogen op spraakmakende en succesvolle projecten voor en samen met onze opdrachtgevers. Recente voorbeelden zijn:

het versterken van stalen brugdekken met Hoge Sterkte Beton (HSB), het renoveren van 8 stalen bruggen over het Amsterdam Rijnkanaal,

de in combinatie uitgevoerde  aanleg van de complete infrastructuur op de 2e Maasvlakte.

 

Nieuwe contractvormen als Design & Construct en integrale samenwerking tussen disciplines zijn in opkomst. Geholpen door innovaties  als System Engineering en Lean Management.  KWS Infra Zwijndrecht heeft de ervaring en is er klaar voor u te ontzorgen.

Ons kantoor Wij liggen centraal gelegen aan de A16 en delen het pand met twee andere VolkerWessels bedrijven. Tegen de avond is ons gebouw een ware "eyecatcher"  vanwege de gekleurde LED-verlichting, die te zien is vanaf de rijksweg.

 

Rozenburg (nevenvestiging) Ook hebben wij een kantoor gevestigd aan de Merseyweg 98 in Rozenburg. Hiervandaan worden de projecten in de nabije omgeving uitgevoerd.

 

Gerelateerde items:

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.