Nederlands Wegenmarkeerbedrijf NWM

Contactgegevens

Hornleger 9
8431 HL Oosterwolde

Postbus 16
8430 AA Oosterwolde

T +31 516 52 09 93
F +31 516 52 09 87
E mail@nederlands-wegenmarkeer.nl
I http://www.nederlands-wegenmarkeer.nl

NWM (Nederlands Wegen Markeerbedrijf) is sinds 1965 werkzaam op het gebied van wegmarkeringen. De NWM is gevestigd in Oosterwolde (Frl) en is van hieruit operationeel door het hele land. De werkzaamheden worden voor diverse opdrachtgevers, zoals Rijkswaterstaat, provinciën, gemeenten, wegenbouw aannemers en bedrijven uitgevoerd.

 

De medewerkers hebben allemaal een gespecialiseerde opleiding in de markeertechniek. Ze weten wanneer welke markeringsmaterialen moeten worden toegepast en hoe ze moeten worden toegepast. De NWM beschikt over een zeer uitgebreid en modern wagen- en machinepark. Voor het onderhoud is een eigen werkplaats beschikbaar, hier worden ook eigen vindingen en verbeteringen aan de machines gemaakt.
 

NWM is een in alle opzichten gecertificeerde onderneming en voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden die worden vereist op het gebied van wegmarkeringen. 

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.