Traffic Service Nederland

Contactgegevens

Menhirweg 12
5342 LS OSS

Postbus 160
5340 AD OSS

T +31 412 26 33 33
F +31 412 70 02 99
E info@tsned.nl
I http://www.tsned.nl

Traffic Service Nederland (TSNed) is de projectpartner voor tijdelijke en permanente verkeersaanpassingen, die het complete proces beheerst van initiatief tot oplevering. Daarbij zet TSNed onze expertise op maatschappelijk verantwoorde wijze in van alle partijen met activiteiten in de infrastructuur. Dit partnerschap is in alle TSNed-projecten terug te vinden, zowel in de grootschalige als in de kleinere projecten. Opdrachtgevers bedient TSNed vanuit een goed georganiseerde decentrale uitvoeringsorganisatie die ondersteund wordt door de centrale afdelingen.

Marktleider

Regionaal en landelijk is TSNed marktleider op het gebied van verkeersmaatregelen. Ook in het buitenland kunnen activiteiten ontplooid worden. TSNed beheerst de volledige keten, van initiatief tot oplevering. Met een scherp oog voor innovaties in de branche die vroegtijdig geïmplementeerd kunnen worden in projecten. Daarbij zijn veiligheid en betrouwbaarheid gegarandeerd. TSNed speelt voor de branche een belangrijke rol ten aanzien van de landelijk regels en richtlijnen.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.