WSP Infra

Contactgegevens

Podium 9
3826 PA Amersfoort

Postbus 1352
4700 BJ Roosendaal

T +31 881 86 66 84
F +31 165 58 40 01
E info@wsp-infra.nl
I http://www.wsp-infra.nl

KVK gegevens:
KvK Zwolle 08040742

WSP Infra is vanuit VolkerWessels opgericht om antwoord te geven op de toenemende vraag om (infra)projecten integraal aan te pakken. Vanaf het begin van een project kan kennis worden ingebracht met betrekking tot budgetteren, het ontwerpen en de wijze van aanpak. Daarmee ontzorgen wij onze opdrachtgevers.

 

Door de inbreng van WSP Infra wordt een ontwerp vanaf het begin van een traject, naast de theorie en wet- en regelgeving, ook benaderd met praktische oplossingen op basis van praktijkervaring uit de praktijk en kennis van kosten. Het plan wordt hierdoor van alle zijden belicht en eventuele knelpunten worden vroegtijdig onderkend. Bovendien kunnen mogelijkheden voor het combineren van werkzaamheden en/of leveringen met andere werken, zowel tijdens het ontwerp als tijdens de uitvoering worden benut.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.