Opleiden en ontwikkelen

Vind jij het ook belangrijk om je te blijven ontwikkelen en je vakmanschap te onderhouden? Wij wel en geven je daarom ook volop mogelijkheden tot het volgen van trainingen en opleidingen.

VolkerWessels Academy

VolkerWessels Academy

Naast de bestaande veiligheidscursussen en vak- en functiegerichte opleidingen, bieden wij interne opleidingen en trainingen via onze VolkerWessels Academy.
De VolkerWessels Academy heeft een opleidingenprogramma ontwikkeld dat zich richt op technische specialismen, projectmanagement, algemene managementaspecten en persoonlijke vaardigheden.

VolkerWessels Academy2

Doelstellingen van deze cursussen zijn om je vaardigheden en inzichten te vergroten en je te ondersteunen in je persoonlijke ontwikkeling. Ook zijn er mogelijkheden om extern een opleiding of cursus te volgen.
Naast deze opleidingsmogelijkheden zijn er uiteraard binnen KWS ook volop loopbaan mogelijkheden om intern door te groeien naar andere functies zowel in de breedte als in de hoogte.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.