Stage of afstuderen

Ben je op zoek naar een interessante stage of afstudeeropdracht? KWS biedt je de beste plekken. Verspreid over heel Nederland hebben wij doorlopend stage- en afstudeeropdrachten voor alle studierichtingen en opleidingsniveaus gerelateerd aan de civiele techniek en technische bedrijfskunde.

Springend mannetje

KWS heeft interessante en veelzijdige projecten waarbij ruimte wordt gecreëerd voor een goede begeleiding in jouw stage of afstudeeropdracht. We beschikken over enthousiaste en ervaren medewerkers die jou een gevarieerd takenpakket, gevuld met leerzame werkzaamheden kunnen bieden. Bij KWS krijg je "de" ondersteuning die nodig is om de uitdaging van civiele techniek in de praktijk aan te kunnen.

Als stagiair proef je de prettige werksfeer en word je voorbereid op het echte werk na je opleiding. Kortom: een stage waar je echt iets aan hebt!

Springend mannetje achterkant

Wil je bij KWS afstuderen, dan zullen wij samen met jou een afstudeeropdracht vaststellen.

Zowel stagiaires als afstudeerders ontvangen een marktconforme stagevergoeding conform de CAO voor de Bouwnijverheid.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.