Starters & trainees

Ben je net afgestudeerd in een aan civiele techniek of technische bedrijfskunde gerelateerde opleiding en wil je een goede start maken met je carrière? Dan biedt KWS je veel interessante en uitdagende mogelijkheden. Misschien wil je de uitdaging van het werken in onze organisatie aangaan door te kiezen voor een specifieke startfunctie.

starters en trainees

Of misschien wil je eens proeven wat KWS nu echt inhoudt? Dan is ons Trainee Programma hier een mogelijkheid voor.

Hoe dan ook, je persoonlijke ontwikkeling is voor ons altijd van groot belang. We stemmen in overleg met jou af, op basis van jouw vaardigheden, kwaliteiten en persoonlijke voorkeuren, welke functie het beste bij jou past.

VolkerWessels Academy 3

Waar je ook bij ons komt werken, wij verwachten wel dat je beschikt over talent, enthousiasme en ambitie.
KWS biedt de ambitieuze en enthousiaste starter, die in staat is zich zelf snel te ontwikkelen, een individueel traineeprogramma waarin je zoveel mogelijk kennis maakt met de verschillende afdelingen binnen onze organisatie. Natuurlijk krijg je een coach waarmee je de voortgang van het traineeprogramma bespreekt. Na het traineeprogramma heb jij een goedgevulde rugzak vol met ervaringen en stroom je door naar de afdeling of functie die het beste bij jou past. Je hebt dan een goed beeld gekregen van KWS, maar ook van je eigen capaciteiten.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.