Trainee Programma

Het programma heeft als doel een uitdagend en persoonlijk traineeprogramma te bieden aan ambitieuze en getalenteerde starters met een afgeronde MBO-, HBO- of Universitaire opleiding, gerelateerd aan de civiele techniek en technische bedrijfskunde.

 

Hoe kan een Trainee Programma bij KWS Infra eruit zien?

In overleg wordt een individueel maatwerkprogramma afgesproken gebaseerd op je persoonlijke wensen en kwaliteiten en uiteraard de mogelijkheden binnen KWS Infra. Het traineeprogramma heeft een duur van tenminste een jaar en is afhankelijk van de met jou gemaakte afspraken. In het programma wissel je regelmatig van functie en afdeling. Je doet nieuwe ervaringen op in zowel ondersteunende functies (b.v. medewerker bedrijfsbureau) als in uitvoerende functies (b.v. uitvoerder).

Je maakt kennis met de verschillende disciplines waarin wij actief zijn. Een persoonlijke mentor coacht en begeleidt je en stelt in overleg met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan en opleidingsplan op. Aan het eind van het programma vervolg je je carrière in een die past bij je ambitie en kwaliteiten.

Wat heeft het Trainee Programma van KWS Infra jou te bieden?

Wij bieden uitdagend en afwisselend werk in een decentraal georganiseerd bedrijf waarin snel eigen verantwoordelijkheid wordt gegeven. Je maakt kennis met een dynamische organisatie met een grote diversiteit aan projecten. Gedurende het programma. Gedurende het programma bouw je een groot intern netwerk op dat je in staat stelt snel je weg te vinden binnen onze organisatie. Doordat je bij meerdere afdelingen werkt, ontwikkel je een helikopterview die belangrijk is voor synergie en multidisciplinaire oplossingen. Je ontwikkelt je talenten en ontdekt waar jouw specifieke kracht ligt.

Interesse?

Vul dan het online sollicitatieformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.