Waarom KWS?

Wat kun je bij KWS verwachten?

Het is bijzonder om voor KWS te werken, want hoewel je bij één van onze bedrijven werkt, ben je toch ook onderdeel van een groot concern. Een concern dat zich bezig houdt met het ontwerpen, ontwikkelen, realiseren en beheren van de gebouwde omgeving. Het liefst doen we dat door onze kracht te laten zien: meerdere VolkerWessels-bedrijven werken samen aan één project. Die aanpak heeft succes. Dat blijkt ook uit de indrukwekkende projecten die wij op onze naam hebben staan.

 • Projecten die met veel kennis en passie worden gerealiseerd door onze medewerkers.
 • Een uitdagende werkomgeving, waarin je meehelpt om mooie projecten te realiseren. Projecten waarover gepraat wordt, die vaak iconen worden in het landschap en niet zelden een maatschappelijke betekenis hebben.
 • De projecten en opdrachten zijn gevarieerd en sluiten aan bij jouw opleidingsniveau. Je zult merken dat de omgeving waarin wij werkzaam zijn, dynamisch en erg prettig is om in te werken.
 • Uitgebreide mogelijkheden om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen en uit te breiden. Hiervoor hebben wij o.a. de speciale VolkerWessels Academy met een groot aanbod aan trainingen en opleidingen.
 • Een management dat oog heeft voor talent. Zij ondersteunen jouw ontwikkeling en zien erop toe dat je zelf werk maakt van de kansen die er liggen.

 

Ben je enthousiast, bekijk hier onze introductiefilm. 

https://youtu.be/omHm2drtUnk

Onze bedrijfscultuur

 • Wij kennen een informele sfeer. Wij spreken elkaar aan met 'je' en 'jij' en bij elke medewerker staat de deur altijd open.
 • Wij realiseren projecten die maatschappelijk belang hebben en waar je trots op kunt en mag zijn.
 • Wij kennen een grote verscheidenheid aan werkzaamheden, disciplines en projecten.
 • Werken bij KWS betekent veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng.
 • Wij geven onze medewerkers niet alleen veel verantwoordelijkheid, wij zijn ook verantwoordelijk voor de veiligheid en het welzijn van onze mensen en onze klanten.
 • Wij zijn een professioneel bedrijf dat op veel gebieden een leidende positie heeft in de markt. Deze positie willen wij versterken.

Arbeidsvoorwaarden

KWS vraagt veel van haar mensen, maar geeft ook veel terug. Natuurlijk een uitdagende werkomgeving maar ook arbeidsvoorwaarden die je van een professionele organisatie mag verwachten.


Pensioenregeling

Onze regeling zijn conform de CAO voor de Bouwnijverheid en deze biedt een goede pensioenregeling middels BPF Bouw.

  

Vrije tijd en verlof

We bieden je, conform de CAO voor de Bouwnijverheid, relatief veel vrije dagen, ruim boven de wettelijke norm. Daarnaast krijg je, waar mogelijk en gewenst, de gelegenheid om van de verschillende verlofsoorten, waaronder ouderschaps - en zorgverlof, gebruik te maken.

  

Zorgverzekering en ANW-hiaatverzekering 

Verder bieden we je natuurlijk de mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve zorgverzekering en ANW-hiaatverzekering.
  

Vervoer en mobiele telefoon

Afhankelijk van de functie die je vervult, kan een lease - of bedrijfswagen tot het aanbod horen. Voor iedereen die geen mobiele functie vervult, hebben we een goede reiskostenvergoeding en de mogelijkheid om op een fiscaal aantrekkelijke manier een fiets aan te schaffen.

Indien het in je functie nodig is, stellen we je een mobiele telefoon ter beschikking.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.