25.06.12 | Actueel

Iedere minuut vertraging levert files op

Zo'n vijfhonderd keer per jaar vindt er een incident plaats op de A15: een lading die van een vrachtwagen valt, een aanrijding, olie op de weg. Het is dan belangrijk de weg zo snel mogelijk weer vrij te maken. 'Iedere minuut vertraging levert files op', zegt Carel de Jong, hoofd incidentmanagement van Wilchem, dat in opdracht van Rijkswaterstaat werkt. 

Nieuwsbrief

In het najaar van 2011 is Rijkswaterstaat gestart met de eerste werkzaamheden in het project "A15 - verbreden Maasvlakte - Vaanplein" beter bekend als het MAVA project. RWS informeert door middel van een nieuwsbrief de omgeving en geïnteresseerden. Als onderaannemer in het project heeft Wilchem een belangrijke rol, RWS heeft daar in de laatste nieuwsbrief aandacht aan geschonken. 

 

Via de volgende link komt u direct bij het betreffende artikel in de nieuwsbrief.

http://www.rijkswaterstaat.nl/wegen/plannen_en_projecten/a_wegen/A15/verbreden_a15_maasvlakte_vaanplein/nieuws_a15_maasvlakte_vaanplein/nieuwsbrief/juni_2012/iedere_minuut_vertraging_levert_files_op.aspx 

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.