09.04.15 | Actueel

KonwéCity volop in beeld bij het Silentroads symposium

Op 30 maart heeft InfralinQ een presentatie verzorgd op het Silentroads symposium dat gehouden werd in het Drijvend Paviljoen in Rotterdam. Dit jaarlijks terugkerend symposium werd bezocht door circa 110 belangstellenden. Het was een gemêleerd gezelschap van medewerkers van Rijkswaterstaat, provincies, gemeenten, adviesbureaus, leveranciers en aannemers.

 

KonwéCity is hier gepresenteerd als het nieuwe stil wegdek concept van KWS Infra voor stedelijk gebied. Onder andere de akoestische eigenschappen die eind 2014 zijn vastgelegd in een Cwegdekrapport zijn onder de aandacht gebracht. Deze gegevens zijn deze week door het RIVM op de website Infomil gepubliceerd (voorheen www.stillerverkeer.nl) zodat geluidsbureaus de rekenwaarden kunnen gebruiken voor akoestische onderzoeken. Ook duurzaamheidaspecten zoals de goede weerstand tegen rafeling en de lage rolweerstand (CO2-besparing) zijn aan de orde geweest. Het nieuwe stil wegdek concept KonwéCity is positief ontvangen.

 

De presentaties van het symposium kunnen hier worden bekeken.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.