26.07.12 | Actueel

KWS Infra en consortiumpartners dienen bidbook in voor Floriade

Holland Central, hart van de Nederlandse tuinbouw ziet zichzelf als de beste plek voor Floriade 2022. Met de indiening van het bidbook bij de Nederlandse Tuinbouwraad, is er een belangrijke vervolgstap gezet op weg naar Floriade 2022.  KWS Infra maakt onderdeel uit van het consortium Holland Central | Green XChange.
Logo Floriade 2022
Een groep A-merken die met hun expertise een Floriade op de best denkbare plek willen realiseren. Een groep met ruim twintig jaar ervaring met ontwerp en realisatie van wereldtuinbouwtentoonstellingen. Het zijn overheden met hart voor de tuinbouw Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk, Boskoop, Lansingerland, Pijnacker-Nootdorp, Rijnwoude, Waddinxveen en Zoetermeer, de provincie Zuid-Holland en de Kamer van Koophandel, ARCADIS, Ballast Nedam, Careyn, Imtech en KWS Infra. Het toonaangevende architectenbureau OMA, dat is opgericht door Rem Koolhaas, maakte het ontwerp.

Met de succesvolle wereldtuinbouwexpo wil het gebied zich internationaal op de kaart zetten als duurzame, vitale regio met een florerende tuinbouwsector en een goede balans tussen wonen, werken en recreëren. Een visitekaartje voor Nederland en een voorbeeld voor andere metropolen in de hele wereld.


De NTR maakt op 7 oktober - de laatste dag van de Floriade Venlo 2012 - de winnaar bekend. Naast Holland Central | Green Xchange doen Almere, Amsterdam en Groningen mee aan deze wedstrijd.

Meer informatie en het bidbook zijn te vinden op http://www.floriade2022.com/.

Steun onze kandidatuur. Vandaag nog!
Word fan op www.facebook.com/floriade2022 en www.floriade2022.com
Of volg ons op Twitter @FloriadeTweets

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.