03.02.14 | Actueel

KWS Infra gaat op zoek naar meest opgeruimde werkplek

Bewust veilig werken is voor KWS Infra essentieel. De afgelopen jaren hebben de bedrijven van KWS Infra zich gericht op het vergroten van het veiligheidsbewustzijn van de medewerkers in alle functies. Zo hebben wij de Gouden Regels opgesteld, de Blik op Scherp campagne uitgerold en via onze veiligheidswerkgroepen vele initiatieven ingezet en doorgevoerd.

Veiligheid heeft in de praktijk alles te maken met een opgeruimde werkplek. Meer dan de helft van de bedrijfsongevallen kan gerelateerd worden met een niet opgeruimde werklocatie. Een ordentelijke, begaanbare en nette werkplek bevordert de veiligheid!

Met ingang van 1 februari 2014 zijn wij daarom gestart met de competitie: Wie heeft de meest opgeruimde werkplek van KWS Infra? De deelnemende partijen zijn alle bedrijfsonderdelen van KWS Infra. De competitie wordt gehouden op zowel onze projecten, kantoren als werkplaatsen.

In de voorronde wordt door de managementteams van diverse bedrijfsonderdelen, aan de hand van vastgestelde criteria, voor hun bedrijf een winnaar gekozen. Deze winnaars gaan meedingen in de landelijke competitie.


De centrale directie van KWS Infra beoordeelt voor de bouwvak 2014 de winnende werkplekken, die uit de bedrijfsonderdelen zijn voorgedragen en bepaalt de uiteindelijke kampioen Meest Opgeruimde Werkplek van KWS Infra.


Gerelateerde items:

Nieuws

   Meer nieuws»

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.