11.12.13 | Actueel

KWS Infra in Ondernemend Nederland op RTL 7

Aanstaande zondag 15 december staat de uitzending van het programma Ondernemend Nederland op RTL 7 gedeeltelijk in het teken van KWS Infra.
In een paar minuten tijd krijgt u informatie over onze werkwijze, de ontwikkelingen in de branche en onze visie op de (nabije) toekomst van de wegenbouw. Voor het item zijn op KWS Infra projecten op de Maasvlakte, in Utrecht, Maarssen en Bussum opnamen gemaakt.
Het programma Ondernemend Nederland richt zich op de ondernemers van Nederland. Ondernemend Nederland zit vol informatie die het ondernemen in Nederland gemakkelijk en interessant maakt. KWS Infra is door de programmamakers benaderd om haar bijdrage aan het programma te leveren.
De uitzending begint om 9.55 uur. Voor degenen die aanstaande zondag niet in de gelegenheid zijn om te kijken, wordt de uitzending op zaterdag 21 december herhaald. Deze uitzending begint om 13.00 uur.

Gerelateerde items:

Nieuws

   Meer nieuws»

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.