07.01.14 | Actueel

KWS Infra introduceert ALIS

Het is het ideale plaatje: altijd weten waar een vrachtwagen met asfalt zich bevindt, wanneer deze bij de asfaltspreidmachine is en ook nog weten welke temperatuur het mengsel in de bak heeft. Met het Asfalt Logistiek Informatie Systeem (ALIS) volgen KWS Infra en verwante asfalteringsbedrijven de volledige logistiek van ons asfaltproces.

ALIS bestaat uit software en hardware om  de logistiek van de verwerking van asfalt, van de productie van het asfalt op asfaltcentrale tot de plaats van verwerking, op afstand te kunnen volgen en geeft de mogelijkheid om, waar nodig, bij te sturen. ALIS kan bij, zowel de asfalt centrale, de asfaltspreidmachine als op kantoor worden ingezet.

Het doel van de invoering van het ALIS is het optimaliseren van de asfaltlogistiek en daarmee het voorkomen van leegloop van uren van zowel mensen als materieel. Daarnaast zorgt ALIS voor een verbetering van de kwaliteitszorg waarmee faalkosten kunnen worden gereduceerd.

Voor meer informatie over ALIS, klik hier.

Gerelateerde items:

Nieuws

   Meer nieuws»

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.