KWS Infra op Bedrijvendag Haagse Hogeschool

De werkmaatschappijen KWS Infra, VolkerRail en VolkerInfra van VolkerWessels laten hun carrièremogelijkheden zien op de Bedrijvendag van De Haagse Hogeschool. Voor de techniek studenten is dit dé kans om meer te weten te komen over arbeidskansen bij enkele van de grootste werkgevers in de branche. Potentiële medewerkers kunnen op vrijdag 5 april 2013 met onze collega's in contact komen op de informatiemarkt.

Bedrijvendag Haagse Hogeschool

De Bedrijvendag is een jaarlijks terugkerend evenement waarop bedrijven en studenten elkaar kunnen ontmoeten. Voor studenten is dit de ideale plek om op zoek te gaan naar een interessante stageplaats, een afstudeerproject of een baan voor na de studie. Voor bedrijven is dit een unieke gelegenheid om persoonlijk in contact te komen met ambitieuze studenten van De Haagse Hogeschool.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.