16.05.13 | Actueel

Nieuwe website Holland Scherm

Holland Scherm, een dochtermaatschappij van KWS Infra, heeft haar website vernieuwd. Op deze fraaie site presenteert Holland Scherm haar projecten en specialismen op een overzichtelijke manier.

Holland Scherm is specialist op het gebied van geluidsschermen. Door onze jarenlange ervaring bieden wij totaaloplossingen op het gebied van geluidhinder. Tot haar kernactiviteiten hoort het adviseren, ontwerpen, bouwen en onderhouden alle denkbare typen geluidsschermen, inclusief de complete projectbegeleiding, afstemming met stakeholders en omwonenden. We werken samen met zusterbedrijf Aveco de Bondt op het gebied van tenders, geluidsadvisering, ontwerp en omgevingsmanagement en kunnen zo een compleet pakket aanbieden.

Kleinschalige civieltechnische betonwerken en kademuurconstructies

Naast geluidsschermen heeft Holland Scherm zich gespecialiseerd in kleinschalige civieltechnische betonwerken en (binnenstedelijke) kademuurconstructies. Dit varieert van funderingen van masten, onderheide rotondes, vloeistofdichte vloeren in de industrie tot fietstunnels en bruggen.

Met name in en om de Randstad voeren wij deze civieltechnische betonwerken uit en kunnen zo samen met de vestigingen van KWS Infra een compleet pakket aanbieden aan onze opdrachtgevers.
Recente resultaten van deze samenwerking zijn een gecombineerd project voor de randweg in de gemeente Boskoop met KWS Infra, vestiging Rotterdam en het vervangen van de walmuren op de Nieuwe Gracht in Haarlem met KWS Infra, vestiging Amsterdam - Heerhugowaard.

In Boskoop verzorgt KWS Infra het grondwerk, de riolering, wegaanpassingen en de aanleg van nieuwe asfaltverhardingen. Holland Scherm brengt een kademuur aan en bouwt een brug ter grootte van compleet kruispunt. Daarnaast leggen we samen een paalmatras fundering aan. De goede samenwerking resulteert in een betere fasering en planning voor alle partijen.
Logo Holland Scherm
De walmuren op de Nieuwe Gracht in Haarlem hebben we aangenomen door vooraf samen goed de kansen in te schatten. Inmiddels hebben we daar, door inbreng van de technische kennis van Holland Scherm en de klantrelatie van KWS Infra, de gemeente een technisch betere oplossing kunnen aanbieden tegen behoud van de aanneemsom. KWS Infra verricht het grondwerk, vernieuwt de gebakken klinkerverhardingen en doet het project- en omgevingsmanagement. Holland Scherm sloopt de bestaande kade en brengt een nieuwe kade aan bestaande uit gedrukte stalen damwanden, prefab betonschorten met insitu deksloof afgewerkt met metselwerk.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.