23.09.14 | Actueel

Onderscheidende positionering voor GAIM

KWS Infra dochter GAIM (Gelders Adviesbureau voor Infrastructuur & Milieu) is de afgelopen jaren fors gegroeid. Hierdoor was de organisatie toe aan een herijking van haar positie in de markt. In samenwerking met Coppen (een adviesbureau voor marketing en communicatie) heeft GAIM haar onderscheidende positionering bepaald. Deze vernieuwde identiteit wordt geuit in een nieuw logo en is perfect samen te vatten in de nieuwe slogan: Duidelijk. Dichtbij.

Door de personeels- en omzetgroei van de afgelopen jaren moest GAIM opnieuw bepalen wie ze zijn, wat ze doen en vooral wat het bedrijf uniek maakt. Alle kwaliteiten van het bedrijf zijn nog eens op een rij gezet. Kwaliteiten, die vanaf nu eensgezind worden uitdragen naar opdrachtgevers

Duidelijk

GAIM staat voor heldere communicatie. Oftewel: korte lijnen en duidelijke afspraken. Zodat opdrachtgevers altijd weten waar ze aan toe zijn. De projecten beginnen met een goede voorbereiding: kijken, denken en dan pas doen.

Dichtbij

Persoonlijke relaties vindt GAIM belangrijk. Het bedrijf leert haar opdrachtgevers graag kennen. Want pas als ze weten met wie ze te maken hebben, kan GAIM diegene iets extra's bieden. Het bedrijf is benaderbaar en betrouwbaar. 

Website

Alle medewerkers van GAIM dragen de vernieuwde identiteit met veel plezier uit en staan klaar voor uw opdrachten. Bezoek de vernieuwde website van GAIM voor meer informatie.

Gerelateerde items:

Bedrijven

   Alle bedrijven»

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.