17.12.12 | Actueel

Opening fietspad Barneveld, Renswoude en Ede

De Barneveldsestraatweg - Renswoudsestraatweg loopt van Renswoude via  Ede, naar Barneveld. In 2007  werd het eerste gedeelte van de vrijliggende fietspaden aangelegd. BRUIL Infra heeft hier het asfalt aangebracht voor de ACN op de Barneveldseweg in Renswoude. Dit was de start voor het fietspadtracé Renswoude - Barneveld. Het vervolg kwam van de Gemeente Ede.

BRUIL infra heeft, op basis van het raamcontract asfaltonderhoud afgelopen winter, het gedeelte ter hoogte van de Postweg aan mogen leggen. Het punt waar de Walderveener molen staat en vanwaar de opening plaats vond. Het laatste tracé en de voltooiing van het fietspad in de Gemeente Barneveld, de Renswoudsestraatweg, is tenslotte middels een meervoudig onderhandse aanbesteding aan Bruil infra gegund. BRUIL heeft hier, met behulp van onze collega VINK uit Barneveld voor het grondwerk, het laatste stuk fietspad aan mogen leggen.

Dus van Renswoude tot Barneveld fietst u over BRUIL asfalt. BRUIL infra wenst de gebruikers een veilige fietstocht door deze mooie gemeentes.

Gerelateerde items:

Bedrijven

   Alle bedrijven»

Bruil Infra

Bekijk bedrijf»

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.