26.11.15 | Actueel

KWS Infra vervult rol in actualisering richtlijn ‘Tweelaags ZOAB’

Om opdrachtgevers te ondersteunen bij hun keuzes en bestekken is al geruime tijd een richtlijn ‘Tweelaags ZOAB’ beschikbaar. Deze richtlijn beschrijft de meest relevante aspecten van het product, de wijze waarop het geproduceerd en verwerkt wordt, en hoe in contracten en bestekken het best met tweelaags ZOAB omgegaan kan worden. Gezien de juridische én technische ontwikkelingen is het tijd voor een herziening van de richtlijn, die dateert van 2012.

KWS Infra is, als vertegenwoordiger van de asfaltbranche, wederom betrokken bij actualisering. Bijzonder van deze uitgave is de nog nauwere samenwerking met Rijkswaterstaat. Naar verwachting wordt de actuele versie begin 2016 gepubliceerd. De richtlijn ‘Tweelaags ZOAB’ is overigens te verkrijgen via de vakgroep bitumineuze werken van Bouwend Nederland.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.