22.05.13 | Actueel

Wilchem steunt Stichting Ambulance Wens Nederland

Stichting Ambulance Wens Nederland is opgezet als aanvulling op de verzorging van terminale patiënten. Nog teveel patiënten die overlijden zonder dat ze echt alles hebben kunnen afsluiten. Eén van die oorzaken is het onvermogen bepaalde wensen te realiseren doordat de patiënt niet langer mobiel is en andere bestaande voorzieningen hiertoe tekort schieten.

Zonder steun geen Stichting Ambulance Wens

Het werk van Stichting Ambulance Wens Nederland kan uitsluitend gedaan worden dankzij de financiële bijdragen van particulieren, instellingen en bedrijven. Om het werk van de stichting ook in de toekomst mogelijk te maken blijft de stichting afhankelijk van donaties. Het werk van Stichting Ambulance Wens is zonder uw donaties niet mogelijk.

Wilchem draagt hierin ook haar steuntje bij, behalve financieel rijd een medewerker van Wilchem vrijwillig zo nu en dan één van de ambulances. In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is dit een goed initiatief.

Meer informatie over de stichting is te vinden op: http://www.ambulancewens.nl

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.