01.03.12 | Actueel

Wilchem heeft een nieuwe website

Met de hedendaagse multi- en sociale media zijn de mogelijkheden grenzeloos.

 

Wilchem heeft hierom ook gekozen de nieuwe website in te richten met interessante nieuwigheden. Hiermee wil Wilchem haar klanten en partners en overige geinteresseerden tegemoet komen. Het wordt door middel van onze website gemakkelijk om op de hoogte te blijven van al onze activiteiten.

De website wordt dagelijks voorzien van nieuwsfeiten gerelateerd aan onze werkzaamheden. Tevens komen er projectverslagen opgesteld vooraf, tijdens of achteraf interessante projecten. 

Facebook, Linkedin.com en Twitter.. Wilchem is erbij.

Nieuwsbrief wordt news alerts!

Hierbij willen wij u ook attenderen op een kleine wijziging van onze oude nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief stelden wij op nadat zich een leerzaam incident had voorgedaan. Omdat de nieuwe website de mogelijkheid heeft om nieuws mooi uiteen te zetten met foto's etc. gaan we hier gebruik van maken.

 

Via News Alerts in de onderbalk van de website kunt u zich inschrijven voor interessante wetenswaardigheden over Wilchem. Hiermee geeft u Wilchem toestemming om u te attenderen op nieuwsberichten op de Wilchem website.

 

Met dit bericht vervallen alle oude inschrijvingen voor de oude nieuwsbrief.

 

U dient zich dus opnieuw aan te melden voor de News Alert!

 

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.