09.09.13 | Actueel

Wereld Haven Dagen 2013

De Rotterdamse haven is een van de belangrijkste schakels in de wereldwijde logistieke keten. Het thema ‘Van Wolga tot Maas' geeft aan hoe uitgebreid het achterland van Rotterdam is en zich strekt helemaal tot in Rusland.

Nederland Ruslandjaar

2013 is ook het Nederland-Ruslandjaar, waarin de eeuwenoude betrekkingen tussen Nederland en Rusland centraal staan. Rusland is tot één van de belangrijkste handelspartners van de Rotterdamse haven uitgegroeid. De Wereldhavendagen haalt daarom dit jaar de relatie tussen Rusland en de Rotterdamse haven aan. De Russische marine komt op bezoek met een schip en haar kapel. De samenwerking met het Gergiev Festival krijgt een nieuwe dimensie en nog veel meer.
(bron: http://www.wereldhavendagen.nl )

Wilchem en Wereld Havendagen

Dit jaar is Wilchem ook aanwezig geweest op deze zeer interessante dagen. Zo werd hier onze nieuwe 20 ft vacuumunit gepresenteerd, was er een tv kar met spectaculaire foto's, stond de mini safety unit werkend opgesteld, werden er demonstraties gegeven in overdrukpak en -kap en was er de mogelijkheid om dit zelf ook eens te proberen.

Heeft u dit gemist, zorg dan dat u er volgend jaar ook bij bent. 

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.