30.11.11 | Actueel

Wilchem & Support Clean overgenomen door KWS Infra

KWS Infra, onderdeel van VolkerWessels, heeft per 30 november 2011 Wilchem B.V., Wilchem Noord Holland B.V. en Support Clean B.V. overgenomen.

Strategische zet

Wilchem is in 1993 opgericht en heeft de afgelopen jaren een uitzonderlijke positie opgebouwd in het duurzaam oplossen van de gevolgen van calamiteiten en milieu-incidenten. Het bedrijf staat 24 uur per dag en 365 dagen per jaar paraat.

Met de overname versterkt KWS Infra haar positie binnen de infrastructuur in Nederland en kan zij haar dienstverlening op het gebied van service en onderhoud verbreden. Henri van der Kamp, directeur van KWS Infra: ‘De overname van Wilchem past precies in onze strategie om onze activiteiten uit te breiden en de waardeketen te verbreden. De jarenlange ervaring en expertise van Wilchem zijn een waardevolle aanvulling op onze activiteiten.'

Financiële details over de transactie worden niet bekendgemaakt.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.