Geluidsscherm Westrandweg

Rijkswaterstaat zorgt met de aanleg van de Tweede Coentunnel en Westrandweg voor een betere bereikbaarheid van de Noordelijke Randstad en een betere ontsluiting van het Westelijk Havengebied van Amsterdam.

Nadat het laatste deel van de Westrandweg en de Tweede Coentunnel in het voorjaar van 2013 gereed zijn, wordt de bestaande Coentunnel gerenoveerd. In 2014 is het volledige tracé - de Westrandweg én de beide Coentunnels - open voor het verkeer.

Holland Scherrm heeft langs de Westrandweg geluidsschermen gelevert en geplaatst. Er zijn over het gehele tracé een achttal geluidsschermen aangebracht. De geluidsschermen zijn aangebracht op de kunstwerken, de aardebaan en de AVI-terp (funderingsloos geluidsscherm). In totaal is er 5000m1 aan geluidsschermen aangebracht. De hoogte van de geluidsschermen variëren tussen de 1.0 en 3.0 meter.

Feiten & cijfers

Plaatsnaam
Amsterdam
Marktsegment
Geluidsschermen
Status
Opgeleverd
Contact
Projectcategorieën

Meer weten over dit project?

Contact Holland Scherm »

Projectlocatie

Bekijk op kaart »

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.