Herontwikkeling industrieterrein Tilburg

Het project bevindt zich op locatie van het voormalige NS bedrijventerrein aan de noordzijde van het Centraal Station in Tilburg en wordt ''De Werkplaats'' genoemd.  Deze historische omgeving wordt de komende 15-20 jaar herontwikkeld tot een bruisend stuk stad waar wonen, werken, leren, cultuur en horeca een plaats krijgen.

Feiten & cijfers

Opdrachtgever
PPS Gemeente Tilburg en VolkerWessels Bouw en Vastgoedontwikkeling Nederland BV
Uitvoeringsperiode
2012 - 2018
Samenwerking VolkerWessels bedrijven
Credo Integrale Planontwikkeling, KWS Infra Roosendaal, Aveco de Bondt
Contact
Projectcategorieën

Werkvoorbereiding

WSP Infra is als onderdeel van VolkerWessels spin in het web voor alle civiele werkzaamheden in dit gebied. Een design en construct opdracht dient als basis voor de algehele transformatie van industrieterrein tot een uiteindelijke hoogwaardige leefomgeving.

Werkzaamheden Burgemeester Brokxlaan

De aanleg van de Burgemeester Brokxlaan is de eerste fase in, wat we gerust, een groot samenhangend en complex project kunnen noemen. De werkzaamheden omvatten de sloop van oude gebouwen, sanering van vervuilde grond, verleggen van kabels & leidingen, bouwrijp maken en de aanleg van de weg. De afstemming hierin vereist vanzelfsprekend een integrale visie en aanpak. De aanleg van de weg wordt immers gerealiseerd in een periode van minder dan één jaar!

Filmfragment starthandeling Burgemeester Brokxlaan 22 jan 2012

https://www.youtube.com/embed/Pb_-8fFkCDY

Projectlocatie

Bekijk op kaart »

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.