Onderhoud Amsterdam Schiphol Airport

Begin 2011 is bekend gemaakt dat VolkerWessels ondernemingen VolkerRail en KWS Infra, het onderhoudscontract Vliegtuigafhandeling van Amsterdam Schiphol Airport gegund kregen. Bij het onderhouden gaat het voornamelijk om de betonverhardingen.

Feiten & cijfers

Projectcategorieën

Onderhoudscontract

Het contract bestaat uit onderhoud aan platformverhardingen, randwegen, doorlaatposten, platformverlichting, passagiersbruggen en alle andere installaties voor boarden en de-boarden van beton. VolkerWessels-dochters KWS Infra en VolkerRail gaan deze werkzaamheden uitvoeren. Hiermee is een bedrag gemoeid van € 50 miljoen. Het vijfjarige contract gaan per 1 april 2011 in en kan na 5 jaar met drie jaar worden verlengd.

Betonverhardingen door BKB Infra

In opdracht van KWS Infra legt BKB Infra de betonverhardingen aan. Eind 2011 is de eerste fase van het onderhoud aan het beton van de C-Pier afgerond en begin 2012 is begonnen met de tweede fase.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.