Reconstructie Insteek / Halve Raak Boskoop

In opdracht van de gemeente Alphen aan den Rijn heeft KWS Infra Rotterdam van begin september 2015 tot eind oktober 2015 gewerkt aan de reconstructie van de Insteek en de Halve Raak in Boskoop. Door een slimme fasering en het werken met dynamische werkvakken hebben wij ervoor gezorgd dat de hinder van onze werkzaamheden minimaal is gebleven voor de omwonenden, bedrijven en andere belanghebbenden.

Werkzaamheden

Tijdens het project vervingen wij een deel van de riolering van de Insteek. Daarnaast is het asfalt vernieuwd van zowel de Insteek (gedeeltelijk) als de Halve Raak (volledig). Verder is ook een deel van het fietspad langs de Insteek opnieuw betegeld. De foto's op deze pagina geven een mooi beeld van het uiteindelijke resultaat!

Fasering

We hebben onze werkzaamheden opgedeeld in drie fases:

 

Fase 1 - Vervanging riolering Insteek (8 september t/m 28 september)

Fase 2 - Reconstructie Insteek (8 september t/m 7 oktober)

Fase 3 - Reconstructie Halve Raak (8 t/m 19 oktober)

 

 

Omgeving

Door de gefaseerde uitvoering van het werk en de flexibele opstelling van de ondernemers en bewoners hebben we het project in goede harmonie met de buurt kunnen uitvoeren. Met een breed scala aan communicatiemiddelen hebben we de buurt geinformeerd over alle werkzaamheden. Wij hebben deze manier van werken als zeer prettig ervaren en van diverse buurtbewoners hebben we begrepen dat zij dit ook zo ervaren hebben.

 

 

Projectlocatie

Bekijk op kaart »

Meer weten over dit project?

Projectleider

Edward de Jong

Neem contact op

Omgevingsmanager

Frank Morel

Neem contact op

Vul uw naam, adres en telefoonnummer in en win een IPad!

Eén of meer verplichte velden zijn niet of onjuist ingevuld. Vul deze velden alsnog (correct) in en klik op 'Verzenden'
* Verplichte velden

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.