Reconstructie N310 voor verbetering van de verkeersveiligheid

Samen met de gemeente Ede wil de provincie Gelderland met de reconstructie van de N310 de verkeersveiligheid in Otterlo verbeteren en de leefbaarheid van het gebied vergroten. De werkzaamheden van de wegconstructie, zoals opnieuw asfalt aanleggen, gaan op maandag 29 augustus van start en zijn naar verwachting 25 november 2011 gereed. BRUIL infra verzorgt de uitvoering van deze wegreconstructie.

Feiten & cijfers

Contact
Projectcategorieën

Herinrichting N310 in Otterlo

Tijdens de reconstructie van het wegdek wordt voornamelijk het asfalt verwijderd en  zullen ze het opnieuw gaan asfalteren. Naast het verwijderen van het asfalt en het opnieuw asfalteren zullen de trottoirs en fietspaden van het wegdek van de N310 in Otterlo opnieuw worden aangebracht. Het zal ogen als een totaal nieuwe wegconstructie. Na gereedkoming van de werkzaamheden zal de verkeersveiligheid verbeteren.

Bouw Ecoduct

Tijdens de reconstructie van de N310 wordt de weg op de plaats van het ecoduct verdiept gelegd. Daarna wordt het ecoduct over de weg op maaiveldniveau aangelegd. De provincie Gelderland werkt met Rijkswaterstaat samen aan de bouw van het ecoduct. Met de aanleg van het ecoduct kunnen dieren veilig de N310 oversteken. Het ecoduct is naar verwachting begin 2012 gereed. Op dat moment heeft de Harderwijkerweg tot aan Otterlo aan beide zijden rasters. Dieren kunnen niet meer op de weg komen, wat ook de verkeersveiligheid ten goede komt. De werkzaamheden aan het ecoduct worden verricht door Aannemerscombinatie H2Eco.

Meer weten over dit project?

Contact R. Kolijn » Bezoek de projectwebsite »

Projectlocatie

Bekijk op kaart »

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.