Rotonde Pijle Tuinenweg Naaldwijk

Begin dit jaar is KWS Infra, vestiging Rotterdam, begonnen met de aanleg van een rotonde op de kruising Pijle Tuinenweg en Middel Broekweg in Naaldwijk. Vooruitlopend op de nieuwe rotonde wordt er een ontsluitingsweg voor de nieuwe woonwijk Hoogeland gerealiseerd. Het project wordt in opdracht van de gemeente Westland uitgevoerd.

Feiten & cijfers

Aanneemsom
€ 1.331.000,-- (excl. BTW)
Asfalt
3.108 ton
Bestrating
3.500 m2
Riolering
300 m1
Beschoeiing / Damwand
100 m1
Opdrachtgever
Gemeente Westland
Projectcategorieën

Locatie

De Middel Broekweg is de doorgaande route voor verkeer van en naar Naaldwijk vanaf de N213 en de N222. Om een veilige afwikkeling van het verkeer op de kruising met de Pijle Tuinenweg te garanderen, is gekozen voor de aanleg van een rotonde.

Werkzaamheden

De nieuwe rotonde op de kruising wordt opgebouwd uit prefab betonnen rotonde-elementen. Tijdens het project worden werkzaamheden aan de riolering en de aanwezige kabels & leidingen uitgevoerd. Verder graaft KWS Infra de waterpartijen en brengt beschoeiing aan. Omdat tijdens de werkzaamheden de infrastructuur beschikbaar moet blijven, wordt het project gefaseerd uitgevoerd en maken wij gebruik van tijdelijke voorzieningen, zoals een bypass voor fietsers, barriers en verkeersregelaars om alle
verkeersdeelnemers veilig te begeleiden langs het werk.  

Oplevering

KWS Infra, vestiging Rotterdam is begin januari begonnen met het project. Als alles volgens planning verloopt, zijn de werkzaamheden op 1 oktober afgerond.

Projectlocatie

Bekijk op kaart »

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.