Koedoodstraat reconstructie riolering en bestrating Gemeente Rotterdam

Wij hebben als KWS Infra Zwijndrecht van de gemeente Rotterdam de opdracht gekregen om in de Koedoodstraat en omgeving de riolering en de bestrating te reconstrueren.

Feiten & cijfers

Projectcategorieën

Wat gaan we doen?

Het werk omvat het vervangen van de riolering, het aanbrengen van een drainagesysteem om het grondwater te kunnen beheersen, het herbestraten van de voetpaden van de zijstraten, trottoirs en aanbrengen van waterdoorlatende verharding in de rijweg van de Koedoodstraat en de parkeerplaatsen.

 

Voorafgaand aan onze werkzaamheden voeren Stedin en Evides werkzaamheden uit aan de kabels en leidingen.

 

Om tijdens de werkzaamheden de parkeerdruk in de wijk te verminderen, worden er tijdelijk extra parkeerplaatsen  aangelegd op het grasveld bij de draaiplaats.

 

De reconstructie van de riolering en de bestrating zal medio december 2016 gereed zijn.

Faseringen

Fase 1 (13 juni 2016)

Er wordt gestart in de Oostbroekweg bij de Arie den Toomweg en vervolgens in de richting van de Koedoodstraat. Van de Koedoodstraat voor de flat langs naar de Boudewijns– Hartslandstraat en de Hoenderstraat. Ook de voetpaden, Heysepad, en langs het grasveld achter de flat zullen in deze fase worden aangepakt.

 

Fase 2

Aanpak van de Koedoodstraat en de zijstraten Kiesheidstraat en de Guldelandstraat.

 

Fase 3

Aanpak van de Koedoodstraat en de zijstraten Deijffelstraat en de Waarderstraat en de Elmstraat

 

Fase 4

Aanpak van de Koedoodstraat (Ventweg voor de flat) en de Oostbroekweg vanaf de Koeddoodstraat tot en met de Speeltuin. In deze fase zal het rijwielpad van de Oostbroekweg worden voorzien van asfalt.

Zo bereikt u ons

De uitvoerder Kees-Jan van der Geer is dagelijks op het werk of in ons directieverblijf aan Arie den Toomweg 19 aanwezig. Telefonisch is hij te bereiken via 06-50226124. U kunt hem aanspreken voor vragen of informatie over de dagelijkse gang van zaken.

 

Daarnaast kunt u ook contact opnemen met onze omgevingsmanager Olivier van de Klippe, per mail bereikbaar via ovandeklippe@kws.nl of tijdens kantooruren via telefoonnummer 078-6250818. Olivier is vrijdag van 9:00 t/m 10:00 uur op het inloopspreekuur in ons directieverblijf aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

 

B E L A N G R I J K !  Buiten werktijden kunt u, in geval van een klacht of calamiteit, contact opnemen met ons calamiteitennummer 0800 - 870 20 20.

Projectlocatie

Bekijk op kaart »

Meer weten over dit project?

Uitvoerder

Kees-Jan van der Geer

Neem contact op

Omgevingsmanager

Olivier van de Klippe

Neem contact op

Projectleider

Dirkjan van Vuurde

Neem contact op

Vragen, opmerkingen of klachten?

Eén of meer verplichte velden zijn niet of onjuist ingevuld. Vul deze velden alsnog (correct) in en klik op 'Verzenden'
* Verplichte velden

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.