HomeWerken bij KWSOntwikkelingsmogelijkheden

Ontwikkelingsmogelijkheden

Ben jij die bedrijfsleider, projectmanager of business development adviseur van morgen? Binnen KWS krijg je ruim baan om je te ontwikkelen, ontplooien en door te groeien. Een loopbaan bij ons is altijd maatwerk.

VolkerWessels Academy

Afhankelijk van jouw wensen, ambities en capaciteiten ondersteunen we jou in jouw loopbaan. De VolkerWessels Academy biedt diverse praktijkgerichte opleidingen. Zoals projectmanagement en tendermanagement. Voor een overzicht van alle Academy-opleidingen klik je hier.  

Doorgroeien als leidinggevende

Binnen KWS bieden we diverse leiderschapstrainingen aan, zodat je door kunt groeien als leidinggevende. ‘Goed in Gesprek en ‘Coachend en situationeel leidinggeven’ zijn twee cursussen die aansluiten op onze Samen Slimmer Bouwen-werkwijze. Het doel is verantwoordelijkheden laag in de organisatie neer te leggen. Want dat is het beste voor jouw ontwikkeling en die van je team. Eigen initiatief, ondernemerschap en creativiteit worden gewaardeerd en beloond bij KWS. Of dat nu bij M.J. Oomen, Smits Neuchãtel Infrastructuur of GAIM is.

Talent development

Voor jonge talenten, zowel young professionals (schoolverlaters) als meer ervaren potentials bieden wij ons Talent Development Beleid. Voor zowel de managers van de toekomst als specialisten. Samen met een mentor denken we bij KWS graag met jou mee over jouw wensen voor jouw carrière.

 

Onderdeel van het beleid zijn natuurlijk jaarlijkse functioneringsgesprekken met je directe leidinggevende. Maar daarbij komen ook regelmatig coachingsgesprekken met jouw mentor om jouw doelen uit je persoonlijke ontwikkelingsplan te bereiken. Onderdeel daarvan zijn ook persoonlijke opleidingsmogelijkheden. Samen met jou maken we een loopbaanplanning, waar wil jij naartoe en hoe kunnen wij jou daarbij ondersteunen.

Projecten

Alle projecten

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

KWS en heel VolkerWessels doen mee aan 1e nationale veiligheidsdag in de bouw

Actueel | Duurzaamheid | Persberichten | Veiligheid

KWS, een VolkerWessels-onderneming staat deze derde vrijdag van maart stil bij veiligheid in de branche. Alle 120...

KWS, Wavin en Total tekenen samenwerkingsovereenkomst voor ontwikkeling PlasticRoad

Actueel | Persberichten

VolkerWessels onderneming KWS, Wavin en Total kondigen een samenwerking aan om gezamenlijk het concept PlasticRoad te...

Pilot: waardering gebruikers bepaalt vergoeding voor beheer en onderhoud openbare...

Actueel

Amersfoort, 4 november 2016 - VolkerWessels gaat vanaf 1 januari minimaal twee jaar lang het beheer en onderhoud van...

+