icon-arrow-right
HomeDiensten Bedrijfsterreinen & Industrie

Bedrijfsterreinen & Industrie

Van een klassiek bedrijfsterrein tot specials als containerterminals, scheepswerven, datacenters, windparken, (zuivel)fabrieken, agrarische terreinen, beursgebouwen en opslag- en distributiecentra. KWS ontwerpt, realiseert en onderhoudt uw bedrijfsterrein.

Ames Zwijndrecht
Bedrijfsterrein Ames Zwijndrecht

Uw bedrijfsproces moet ongestoord verlopen. Voor ons is het een vanzelfsprekendheid dat wij de reconstructie van uw terrein op die absolute prioriteit afstemmen. Welke bijzondere eisen verlangt uw business? Vloeistofdicht, slijtvast, stofvrij, antistatisch, lichtgewicht, glad, stroef, zuurbestendig of brandvertragend. Wij hebben producten voor al uw wensen.

Aanleg datacenter KWS
Datacenter: van vergunning tot oplevering

Datacenters

Van voorbereiding tot uitvoering. KWS helpt bij het aanleggen van het terrein voor datacenters. Door onze ruime ervaring met dit type bedrijfsterrein snappen wij wat de klant wil en acteren we hierop. Door onze pro-actieve houding, helpen wij de klant waar nodig op het gebied van vergunningen, planningen, ontwerp, uitvoering en oplevering.

Aanleg windparken KWS
Windparken: VolkerWind ontzorgt

Windparken

Ook ondersteuning bij de aanleg van windparken behoort tot onze expertise. Wij realiseren hierbij onder andere de toegangswegen en kraanopstelplaatsen. Samen met VolkerWessels-collega's bieden we met VolkerWind één loket voor de realisatie van onshore windpark-projecten: fundaties, toegangswegen en kabels naar het bestaande kabelnet.

Zuurbestendig asfalt
Zuurbestendig asfalt

Talrijke mogelijkheden

Funderingen, verhardingen, bedrijfsvloeren, riolering, leidingen, drainagesystemen, groen, hekwerk, bodemonderzoek, sanering, grondverzet, snelle zettingstechnieken, detectie van explosieven, energiewinning uit asfalt en ook het gebouw- en parkmanagement van uw terrein. Alles is mogelijk. Zelfs gekleurd asfalt met uw logo!

Projecten

Alle projecten
+