icon-arrow-right
HomeNieuws Stem op de PlasticRoad voor de Cobouw Award

Stem op de PlasticRoad voor de Cobouw Award

Actueel | Duurzaamheid

PlasticRoad, de weg op basis van gerecycled plastic, is genomineerd voor de Cobouw Award in de categorie ‘beste product’. Van 1 oktober tot en met 4 november kan door het publiek worden gestemd. De Cobouw Awards worden op woensdag 21 november 2018 uitgereikt. Afgelopen 11 september werd de PlasticRoad werkelijkheid met de eerste pilot in Zwolle in de vorm van een fietspad.

Stem nu op PlasticRoad

Vindt u ook dat de PlasticRoad deze award verdient? Stem dan nu via deze link. Het stemmen kost ongeveer 1 minuut van uw tijd.

Alvast bedankt voor uw stem.

Cobouw Awards

De Cobouw Awards

Uit alle inzendingen hebben de onafhankelijke vakjury’s voor elke Cobouw Award drie genomineerden geselecteerd. Voor beste werkgever van het jaar, het meest duurzame project van het jaar en het beste product van het jaar. Van 1 oktober tot en met 4 november 2018 kan per categorie eenmaal worden gestemd. Deze stemmen tellen voor 1/3 mee in de einduitslag; de stem van de professionele vakjury telt voor 2/3 mee.

Nieuws

Meer nieuws

1e PlasticRoad-fietspad ter wereld geopend

Zwolle - Een wereldprimeur voor de provincie Overijssel en gemeente Zwolle: het eerste PlasticRoad-fietspad ter wereld is...

Het eerste PlasticRoad-fietspad van gerecycled plastic komt in Zwolle

Wereldprimeur in Overijssel   Vianen/Zwolle – De PlasticRoad, de weg op basis van gerecycled plastic, wordt...

+