icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 12 juni 2019

Bezoek KWS-projecten tijdens de Dag van de Bouw

Aanstaande zaterdag 15 juni is het weer zover: de jaarlijkse Dag van de Bouw, een initiatief van Bouwend Nederland. Nieuwsgierig naar wat wij als KWS allemaal doen? Bezoek dan één van onze bijzondere projecten.

Opening bij de Rotterdamsebaan

Rond 10:00 uur zullen Michelle Blom, directeur generaal Rijkswaterstaat en Maxime Verhagen, voorzitter Bouwend Nederland de officiële openingshandeling van de Dag van de Bouw verrichten op de bouwplaats van de Rotterdamsebaan in Den Haag. De Rotterdamsebaan is een nieuwe weg die Den Haag en de regio beter bereikbaar maakt door de snelwegen A4 en A13 met de Centrumring van Den Haag te verbinden. Na de openingshandeling krijgen de genodigden een rondleiding door de Victory Boogie Woogietunnel.

 

Het terrein van de Rotterdamsebaan is vanaf 10.00 uur open voor publiek. Kom kijken in de Vlietzoom, in de tunnel en bij knooppunt Ypenburg. Maak bijvoorbeeld een wandeling onder de A4 en A13 door en maak kennis met onze collega’s ter plekke. Klik hier voor meer info over het programma op de Rotterdamsebaan.

Projecten bezoeken door heel NL

Naast de Rotterdamsebaan zijn ook onze projecten 'Vernieuwing Amstelveenlijn' en 'Dijkverbetering Eemshaven - Delfzijl open voor het publiek aanstaande zaterdag.

 

Vernieuwing Amstelveenlijn

Combinatie VITAL (Van Hattum en Blankevoort, VolkerRail en KWS) werkt aan het project ‘Vernieuwing Amstelveenlijn’. Ook andere VolkerWessels-ondernemingen zijn betrokken, zoals Vialis. Zaterdag kun je diverse bouwplaatsen bezoeken langs het traject en bij het Stadshart in Amstelveen volg je bij de KWS-collega’s onder andere een dode hoek training, kun je een graafdiploma behalen of bekijk je een demonstratie van onze PlasticRoad.
Klik hier voor meer info over het programma op project ‘Vernieuwing Amstelveenlijn’ of bekijk onze projectpagina met meer info over het project. 

 

Foto's: Kandt

Dijkverbetering Eemshaven – Delfzijl

In de combinatie Ommelanderdiek werken Boskalis en KWS samen aan de verbetering van 11,7 kilometer dijk tussen Eemshaven en Delfzijl. Kom tijdens de Dag van de Bouw langs voor een bustour over het bouwterrein met toelichting door onze collega’s en de nieuwe virtuele excursie in het informatiecentrum in Delfzijl. 
Klik hier voor meer info over het programma op project ‘Dijkverbetering Eemshaven – Delfzijl’ of bekijk de projectwebsite voor meer info over de werkzaamheden. 

Graag tot ziens op één van onze bouwplaatsen aanstaande zaterdag 15 juni.