icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 12 juni 2017

Anne Koudstaal in Duurzame Jonge 100 2017

Afgelopen vrijdag 9 juni werd bekend dat Anne Koudstaal van KWS voor het tweede jaar op rij tot de Duurzame Jonge 100 behoort. Naast Koudstaal is ook Marianne Davidson van VolkerWessels Vastgoed toegevoegd aan de lijst. Daarmee is moederbedrijf VolkerWessels twee keer vertegenwoordigd in de DJ100 van 2017.

Duurzame Jonge 100

De Duurzame Jonge 100 geeft een overzicht van jonge ondernemers, young professionals en studenten die aantonen dat een duurzame toekomst mogelijk is. Elk jaar kan iedereen onder 32 jaar zich aanmelden of anderen opgeven en kiest een 10 koppige jury de 100 meest inspirerende jonge koplopers uit.

Anne Koudstaal: “Ik ben enorm trots dat ik voor de tweede keer op rij tot de duurzame jonge koplopers behoor. Samen met heel KWS en VolkerWessels werken we aan een betere levenskwaliteit. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij.”

Anne Koudstaal

Koudstaal is adviseur business development bij KWS en één van de bedenkers van de PlasticRoad. De lancering van de eerste pilot van de PlasticRoad staat gepland voor eind dit jaar. Dit zal in de vorm van een fietspad zijn.  

Bekijk de volledige lijst met de 100 duurzame jonge koplopers van Nederland hier