icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 18 januari 2018

Ontdek de virtuele wereld van KWS op de Infra Relatiedagen

Van 6 tot en met 8 februari staat KWS op de Infra Relatiedagen in Hardenberg, het platform voor grond-, weg- en waterbouw professionals. Via augmented reality portals op de KWS-stand ontdekt u de wereld van KWS op de beurs. We nodigen u van harte uit. 

Virtual reality

Via drie deurkozijnen op de stand stapt de bezoeker tijdens de Infra Relatiedagen in de virtuele wereld van KWS. Door middel van een bouwhelm met ingebouwde 360 graden camera en speakers ontdekt u verschillende innovatieve KWS-projecten. Deze week zijn de opnames voor de 360 graden videobeelden gestart. 

Infra Relatiedagen Hardenberg 4

Gratis toegang

Bent u benieuwd naar de beelden en de projecten van KWS? Kom dan naar de KWS-stand nummer 211. Via deze link meldt u zich gratis aan met registratiecode 61800020150. U ontvangt dan twee gratis e-tickets inclusief gratis parkeren en catering. 


De beurs vindt plaats van 6 tot en met 8 februari van 13.00 tot 21.00 uur. Voor meer informatie over de Infra Relatiedagen, klik hier