icon-arrow-right
HomeNieuws KWS Infra Eindhoven wint aanbesteding Provincie Limburg voor groot onderhoud

KWS Infra Eindhoven wint aanbesteding Provincie Limburg voor groot onderhoud

Actueel

De provincie Limburg maakte eerder deze maand bekend dat KWS Infra Eindhoven de aanbesteding voor groot onderhoud asfaltverhardingen heeft gewonnen. De werkzaamheden gaan komend weekend al van start.

Bedrijfsleider en projectmanager op dit onderhoudscontract Erik Royen licht toe: “Onlangs hebben we de gunning ontvangen van het Groot Onderhoud Provincie Limburg 2017 / 2018 met een optie om nog 2 jaar te verlengen. We hebben dit werk aangenomen met de hoogste EMVI-score. Een echte topprestatie. Ik ben trots op het team dat deze klasse prestatie onder hoge druk geleverd heeft.”

De eerste werkzaamheden

In het komende weekend van 2 september gaan de eerste werkzaamheden starten. KWS start met het uitvoeren van asfaltonderhoud aan de N278 ter hoogte van Partij. De werkzaamheden starten zaterdag vanaf 07.00 uur. Naar verwachting is het werk om 24.00 uur gereed, afhankelijk van de weersomstandigheden. De werkzaamheden zijn te volgen via Facebook, de Bouw App – project N278 Partij HM 14.20 t/m 15.35 of www.limburg-bereikbaar.nl

Projecten

Alle projecten

Nieuws

Meer nieuws

Renovatie Waalbrug definitief gegund aan KWS

Rijkswaterstaat heeft de renovatie van de Waalbrug in Nijmegen definitief gegund aan KWS, onderdeel van Koninklijke...

Opening nieuw kantoor KWS Infra Eindhoven, Aveco de Bondt en HOMIJ

Afgelopen vrijdag 19 mei is het nieuwe gezamenlijke Eindhovense kantoor van HOMIJ Technische Installaties ,...

Bedrijven

+