icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 13 april 2018

Ontmoet KWS op Building Holland

Van 17 tot en met 19 april 2018 is KWS als VolkerWessels onderneming aanwezig op Building Holland in de RAI in Amsterdam. De Building Holland-beurs is een driedaags innovatie-evenement. KWS is te vinden in de ‘interactieve’ boulevard van VolkerWessels waar wij graag met u in gesprek gaan over innovaties in de infrasector en hoe deze bij kunnen dragen aan een duurzame toekomst.

Op de VolkerWessels-stand ervaart u onze grote diversiteit aan innovaties en projecten, bijvoorbeeld in de VR-ruimte. We laten u graag zien hoe KWS en heel VolkerWessels samen met onze opdrachtgevers en partners bouwen aan een betere levenskwaliteit.

 

Naast de ervaring van onze innovaties en het ontmoeten van onze mensen kunt u ook lezingen bijwonen op de stand. Zo wordt bijvoorbeeld een presentatie gegeven over de Protonde en de legoliserig in de infra (donderdag 19 april om 15.30 uur). Maar ook de Biopolus, de proeftuin voor de toekomstige circulaire waterketen, komt voorbij op dinsdag 17 april om 14.50 uur. 

Gratis aanmelden

Laat u inspireren op de VolkerWessels boulevard nr. 10.022 tijdens Building Holland. De toegang is gratis. Aanmelden kan via deze link