icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 08 januari 2019

De nieuwste editie van de Markant

Vandaag ligt hij op de mat óf leest u hem hier : de nieuwste editie van de Markant, ons relatiemagazine. In deze uitgave staat het thema 'water' centraal in de Special. 

Bij KWS denkt u wellicht niet direct aan water. Maar wij werken - met onze eigen specialisten - mee aan de Nederlandse strijd tegen het water. Of dat nu de renovatie van een poldergemaal of brug is of de aanleg van een hockeyveld met een innovatief drainagesysteem voor droge voeten tijdens het sporten. Oerhollands zijn natuurlijk onze dijken, tussen Eemshaven en Delfzijl werken we aan de versteviging van de zeedijk. Kortom: genoeg 'waternieuws' waar we u graag over informeren in deze januari-editie van de Markant. 

 

Naast de special bevat deze januari-editie ook artikelen over diverse bijzondere projecten. Zoals de realisatie van een overkapping voor Eindhoven Airport, afgetrapt met een brainstorm met de opdrachtgever in onze creatieve brainstormruimte 'het FutureLab'. Ook leest u over innovatief asfaltvervoer over het water en de aanpak van het spoorknooppunt in Zwolle door combinatie Noorderspoort.

 

Wij wensen u veel leesplezier. 

Markant januari 2019; Special: water

Niet ontvangen of nabestellen?

Heeft u de Markant niet ontvangen of wilt u zich gratis abonneren? Stuur dan een e-mail naar communicatie@kws.nl. Ook voor meer informatie of afmeldingen kunt u daar terecht. 

 

Via deze link vindt u alle digitale edities van de afgelopen terug.