icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 10 juli 2018

In de nieuwste Markant staat het thema duurzaamheid centraal

Afgelopen vrijdag lag de tweede Markant van 2018 op de mat. Heeft u hem nog niet gezien of ontvangt u hem niet? Lees hem dan hier digitaal. In deze editie van het relatiemagazine van KWS staat het thema duurzaamheid centraal. 

De weg van de toekomst: 100% circulaire infrastructuur

Dat is de ambitie van KWS. In deze Markant vertellen we u er meer over. Op pagina 6 leest u meer over onze duurzame ambities waarna diverse praktijkvoorbeelden op de pagina's daarna worden toegelicht. Duurzaamheid zit al op veel manieren in onze processen, producten en projecten verweven en de komende tijd blijven we continu doorontwikkelen om verdere stappen te zetten. 

 

Voor het Gemeentelijk Vervoersbedrijf Amsterdam (GVB) heeft KWS bijvoorbeeld het voortouw genomen om voor het afwerken van traimrails de bovenste afdeklaag van beton (het 'bovenbed') gerecycled beton te gebruiken. 30% van de steenslagcomponent wordt vervangen door gerecycled betongranulaat (pagina 13). 

 

Voor ons asfalt zijn we voortdurend in onderzoek om 'groenere' mengsels te ontwikkelen en testen. Zowel in het gebruik van grondstoffen, de productie als de uitwerking van de eigenschappen van het product op het weggebruik. Daarover leest u meer op pagina 7. 

Markant juli 2018; Special: duurzaamheid

Lezersonderzoek: laat uw mening over de Markant horen

Graag horen we van u wat u van de Markant vindt. Via een korte enquête die u maximaal 10 minuten kost, kunt u ons van waardevolle feedback voorzien. Uiteraard zijn uw antwoorden anoniem. 

 

Klik hier om de enquête te starten. 

Niet ontvangen of nabestellen?

Heeft u de Markant niet ontvangen of wilt u zich gratis abonneren? Stuur dan een e-mail naar communicatie@kws.nl. Ook voor afmeldingen kunt u daar terecht. 

 

Via deze link kunt u alle edities van de afgelopen jaren terugvinden en inzien.