icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 12 maart 2018

De nieuwste editie van de Markant is verschenen

Afgelopen weekend lag de nieuwste editie van ons relatiemagazine Markant weer op de mat. Met dit magazine geven we u een kijkje in de wereld van KWS, wat speelt er op onze projecten, welke innovaties passen we toe en wat vinden onze opdrachtgevers van ons werk. In deze maart-editie leest u onder andere over ons werk voor de herinrichting van het Centraal Station van Den Haag, de gladheidsbestrijding in de provincie Drenthe en de kadeverbetering aan de Jisperdijk in gemeente Wormerland.  Via deze link kunt u de Markant digitaal lezen. 

Special: Beheer & Onderhoud

De special van deze editie gaat over de grote diversiteit van onze beheer- en onderhoudwerken. Van een integraal onderhoudscontract voor de Gooi en Vechtstreek in de provincie Noord-Holland tot natuuronderhoud in de Noordwaard in het kader van 'Ruimte voor de Rivier' om de leefbaarheid en veiligheid rondom de grote rivieren te verbeteren. 

Markant maart 2018 voorblad

Niet ontvangen of nabestellen?

Heeft u de Markant niet ontvangen of wilt u een exemplaar nabestellen? Stuur dan een e-mail naar communicatie@kws.nl. Ook voor inhoudelijke vragen over de artikelen of afmeldingen kunt u daar terecht. 

 

Via deze link kunt u alle edities van de afgelopen jaren terugvinden en inzien.