icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 15 mei 2017

Nieuwe editie relatiemagazine Markant

De mei-editie van de Markant, het relatiemagazine van KWS, is daar. Via deze link leest u hem online.

Markant mei 2017 voorblad

In dit nummer is natuurlijk aandacht voor de diverse innovaties en projecten van KWS, haar vestigingen en dochterbedrijven. Bijvoorbeeld de pilot van onder andere M.J. Oomen en Gebr. Van Kessel met burgers die onze betaling beïnvloeden met hun waardering voor de openbare ruimte. Of het turbominirotonde-project op het historische Europaplein in Leeuwarden van KWS Infra Leek

 

SAAone ligt op volle snelheid en daar is Rijkswaterstaat erg tevreden over. Op pagina 3 vindt u een interview met Lex Dekker, projectmanager bij Rijkswaterstaat.  

Special: In en Om de gemeente

KWS zet in op zowel grote als kleine projecten. Maar het zijn vaak de grote projecten die de meeste aandacht krijgen. Daarom gaat deze special over de projecten bij u om de hoek, in en om de gemeente. Want KWS is met haar regionale vestigingen en dochters door heel Nederland te vinden. Vanaf pagina 10 vindt u de special. 

 

Niet ontvangen of nabestellen?

Heeft u de Markant niet ontvangen of wilt u zich graag gratis abonneren? Stuur dan een e-mail naar communicatie@kws.nl. Ook voor afmeldingen kunt u daar terecht. 

 

Via deze link kunt u alle edities van de afgelopen jaren terugvinden en inzien.