icon-arrow-right
HomeNieuws De oktober-editie van relatiemagazine Markant is verschenen

De oktober-editie van relatiemagazine Markant is verschenen

Actueel | Markant

De oktober-editie van relatiemagazine Markant lag afgelopen weekend op de mat. In het magazine leest u over de projecten en innovaties van KWS en haar ondernemingen. Via deze link is de Markant digitaal in te zien. 

KonwéCity, vulgraadsensoren en meer...

In deze editie van Markant staat onder andere de mijlpaal van asfaltsoort KonwéCity in de spotlights. Sinds de eerste pilots vijf jaar geleden hebben we inmiddels 15.000 ton toegepast van dit asfalt dat zorgt voor een schonere en stillere bebouwde kom. Daarnaast leest u over een pilot met sensoren in afvalcontainers, waarmee de vulgraad in kaart wordt gebracht. 

Special: Klanttevredenheid

De special van deze editie staat in het teken van klanttevredenheid. Op pagina 10 leest u hoe en waarom KWS zich hier éxtra op focust de komende tijd. Daarnaast geven interviews met onder andere provincie Noord-Brabant, Cleantech Regio en Technische Unie inzicht in die tevreden klant. Technische Unie is al bijna 40 jaar partner van onze Rotterdamse vestiging

Voorblad KWS Markant oktober 2017

Niet ontvangen of nabestellen?

Heeft u de Markant niet ontvangen of wilt u zich graag gratis abonneren? Stuur dan een e-mail naar communicatie@kws.nl. Ook voor afmeldingen kunt u daar terecht.

 

Via deze link kunt u alle edities van de afgelopen jaren terugvinden en inzien.

Nieuws

Meer nieuws

Innovatief asfaltmengsel KonwéCity Rood toegepast op fietsroute Apeldoorn - Deventer

De auto laten staan en met de fiets naar het werk, forenzen stimuleren om over te stappen van de auto naar de fiets. De...

Nieuwe editie relatiemagazine Markant

De mei-editie van de Markant, het relatiemagazine van KWS, is daar. Via deze link leest u hem online.

Nieuwe uitgave Markant met als Special: Weg van de weg

In de  Markant  van december 2016 worden een aantal mooie werken van KWS uitgelicht, zoals het...

+