icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 17 september 2020

De nieuwste editie van Markant nu ook online

Vandaag in uw inbox of één dezer dagen op de mat: de nieuwste editie van KWS-relatiemagazine Markant. Met daarin artikelen van onze vestigingen en specialisten over onze grote diversiteit aan projecten door heel Nederland. In deze editie staan we met de special stil bij het thema veiligheid.

Lees nu ook online

Eerder kondigden we de komst van de online versie van ons relatiemagazine al aan en nu is het zover: de eerste editie van de Markant Online is gepubliceerd. Dus, valt de Markant niet bij u op de mat óf leest u hem graag online? Klik dan hier om het magazine te bekijken. En vergeet niet om u voor de volgende editie aan te melden als het bevalt. Dan ontvangt u hem rechtstreeks in uw inbox. 

 

De Markant Online bevat dezelfde artikelen als de papieren versie, maar wordt aangevuld met video’s, linkjes naar pagina’s op onze website en andere interactieve mogelijkheden. Zo vindt u in deze uitgave een nieuwe video over ons project Windpark Geefsweer.

Markant Online

We werken veilig, of we werken niet

In deze Markant gaat de special over veiligheid. Het afgelopen halfjaar heeft de term ‘veiligheid’ een extra dimensie gekregen. Maar naast de coronamaatregelen die we op onze bouwplaatsen en op onze kantoorlocaties treffen, is er nog veel meer te vertellen over veiligheid. Het zit namelijk in alles wat we doen: veilig projecten uitvoeren voor zowel onze collega’s als de omgeving, maar ook door middel van onze projecten de openbare ruimte veiliger maken. Nieuwsgierig? Lees het nu hier of wacht nog even af tot het magazine op uw mat valt.

Aanmelden?

We vinden het leuk dat u ons volgt. Aanmelden kan op de volgende manieren: