icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 28 juni 2017

Naamswijziging Bruil Infra en Verhoeve Infra

KWS is marktleider in de wegenbouw en productie van asfalt in Nederland. Met regionale spreiding legt KWS de optimale verbinding tussen een vestiging en klanten. De kennis en kunde van een landelijke speler gecombineerd met lokale betrokkenheid op regionaal niveau. De vestiging Utrecht presenteerde zicht tot voor kort onder verschillende merknamen, namelijk Bruil Infra, Verhoeve Infra en KWS Infra Utrecht. Om KWS Infra Utrecht nog verder te versterken, is besloten de merknamen Bruil Infra en Verhoeve Infra te laten vervallen.

Eén sterke merknaam: KWS Infra Utrecht

Vanaf 1 mei gaan de bedrijven samen verder onder één sterke merknaam, KWS Infra Utrecht. Deze vestiging onderscheidt zich door met kwalitatief hoogwaardige producten tegen een scherpe prijs en met een hoog serviceniveau. Grote en kleine projecten. Van schetsontwerp tot gedetailleerd uitvoeringsplan. Van realisatie tot onderhoud. Onze specialistische onderdelen voegen veel waarde toe, zoals het detecteren van niet gesprongen explosieven door OCE, betonverhardingen via BKB en de hoogwaardige kennis van ons adviesbureau GAIM.

Verder verandert er niets

KWS Infra Utrecht werkt met een ambitieus en enthousiast team van ruim 200 specialisten. Met passie voor de wegenbouw en continue focus op optimale klanttevredenheid. Het gemeenschappelijke doel, het bundelen van krachten en het continu zoeken naar kansen en win-win situaties, is daarvoor de basis. Optimistisch met een hands-on mentaliteit.

Natuurlijk houdt u het aanspreekpunt bij u in de buurt. KWS Infra Utrecht heeft naast de hoofdvestiging in Utrecht nevenvestigingen in Didam en Harderwijk. De aanspreekpunten veranderen daarmee niet. U kunt altijd direct terecht bij onze bedrijfsleider Wout Bisselink en projectleiders bij u in de regio.

 

Contactgegevens Wout Bisselink: wbisselink@kws.nl of 06 53 18 51 06.