icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 07 januari 2020

Onze nieuwste Markant is uit!

Vandaag ligt de  nieuwste uitgave van ons relatiemagazine Markant op de mat. De Special in deze uitgave heeft het thema ‘Omgeving’. KWS werkt (bijna) altijd in het publieke domein. Goed omgevingsmanagement is daarbij cruciaal, voor al onze stakeholders.  

Aan de hand van een aantal projecten vertellen wij hoe wij als KWS omgevingsmanagement toepassen in de praktijk. Naast de Special leest u in deze uitgave artikelen over een aantal van onze mooie projecten, asfaltinnovaties en een drieluik over drie van onze deelnemingen.  

 

Veel leesplezier! 

Markant Online

Markant gaat ook digitaal!

Leest u liever geen papieren uitgave? Dan hebben wij goed nieuws: de Markant gaat ook digitaal! Meld u aan en ontvang de volgende uitgave van Markant in uw e-mail. Deze verschijnt – net als de papieren editie – twee keer per jaar. Daarnaast brengen wij tussentijds enkele extra digitale edities uit om u nog vaker op de hoogte te houden van de ontwikkelingen bij KWS.

 

Meld u aan voor de Markant Online via:
kws.nl/markantonline 

Niet ontvangen of nabestellen?

Heeft u de papieren uitgave niet ontvangen of wilt u zich gratis abonneren? Stuur dan een e-mail naar communicatie@kws.nl. Ook voor meer informatie of afmelden kunt u een e-mail sturen.

 

U kunt de nieuwste editie ook hier lezen.