icon-arrow-right
HomeNieuws Onze nieuwste Markant is uit!

Onze nieuwste Markant is uit!

Actueel | Markant

Vandaag ligt de nieuwste uitgave van ons relatiemagazine Markant op de mat. De Special in deze uitgave heeft het thema ‘Omgeving’. KWS werkt (bijna) altijd in het publieke domein. Goed omgevingsmanagement is daarbij cruciaal, voor al onze stakeholders. 

Aan de hand van een aantal projecten vertellen wij hoe wij als KWS omgevingsmanagement toepassen in de praktijk. Naast de Special leest u in deze uitgave artikelen over een aantal van onze mooie projecten, asfaltinnovaties en een drieluik over drie van onze deelnemingen.  

 

Veel leesplezier! 

Markant Online

Markant gaat ook digitaal!

Leest u liever geen papieren uitgave? Dan hebben wij goed nieuws: de Markant gaat ook digitaal! Meld u aan en ontvang de volgende uitgave van Markant in uw e-mail. Deze verschijnt – net als de papieren editie – twee keer per jaar. Daarnaast brengen wij tussentijds enkele extra digitale edities uit om u nog vaker op de hoogte te houden van de ontwikkelingen bij KWS.

 

Meld u aan voor de Markant Online via:
kws.nl/markantonline 

Niet ontvangen of nabestellen?

Heeft u de papieren uitgave niet ontvangen of wilt u zich gratis abonneren? Stuur dan een e-mail naar communicatie@kws.nl. Ook voor meer informatie of afmelden kunt u een e-mail sturen.

 

U kunt de nieuwste editie ook hier lezen. 

Nieuws

Meer nieuws

KWS op de Infra Relatiedagen in Hardenberg

Van 4 tot en met 6 februari is KWS wederom aanwezig op de Infra Relatiedagen in Hardenberg, het netwerkmoment voor de grond-,...

Geluidsreducerend Konw├ęCity 5 Circulair op grote schaal in Amsterdam toegepast

Eind 2019 bracht KWS Infra Amsterdam-Heerhugowaard het nieuwe asfaltmengsel KonwéCity 5 Circulair voor het eerst op...

+