icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 22 mei 2017

Opening nieuw kantoor KWS Infra Eindhoven, Aveco de Bondt en HOMIJ

Afgelopen vrijdag 19 mei is het nieuwe gezamenlijke Eindhovense kantoor van HOMIJ Technische Installaties , ingenieursbedrijf Aveco de Bondt en KWS Infra Eindhoven  officieel geopend. 

Het hoekpand aan de Dillenburgstraat 25/1-5 was in de aanloop naar de opening gehuld in een grote blauwe strik. De openingshandeling werd verricht door Toon de Koning, directielid van VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling en eigenaar van Interesting Vastgoed. Het pand is eigendom van de combinatie Reggeborgh Vastgoed en De Koning Beleggingen.

Uitvalsbasis voor bouw- en infraprojecten in de regio

De VolkerWessels-ondernemingen KWS, HOMIJ en Aveco de Bondt werken vanuit deze nieuwe uitvalsbasis aan beeldbepalende bouw- en infraprojecten in de regio, zoals Strijp-S, nieuwbouw van de Rabobank en de Philips Lichttoren in Eindhoven en het Designer Outlet Centre in Roermond.

De verhuizing naar een nieuw gezamenlijk pand is ingegeven door een sterke groei van de drie bedrijven die stevige wortels hebben in de regio. Het nieuwe kantoor is eigentijds en transparant en biedt uitstekende faciliteiten voor samenwerking, kennisuitwisseling en ontmoeting. 

 

“KWS Infra Eindhoven is erg verheugd met dit nieuwe pand. Deze omgeving stimuleert onze collega’s in hun creativiteit en samenwerking, iets wat wij bij KWS erg belangrijk vinden. Daarnaast biedt het een uitgelezen kans om meer met onze VolkerWessels-zusjes samen te werken”, aldus Pieter Ahsman, directeur KWS Infra Eindhoven.