icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 26 juni 2017

PlasticRoad wint voorronde Rijkswaterstaat voor Making Waves

KWS-concept de PlasticRoad is één van de drie winnaars van de voorronde voor Making Waves . Op 7 september mogen PlasticRoad-bedenkers Simon Jorritsma en Anne Koudstaal hun innovatie presenteren op de Afsluitdijk, waar het evenement wordt gehouden.

Making Waves is een initiatief van de ministeries van Infrastructuur en Milieu en Economische Zaken om cross-sectorale innovaties met een grote maatschappelijke impact verder te helpen. Voormalig secretaris generaal van de VN Kofi Annan en generaal Tom Middendorp zijn sprekers tijdens dit high-level event. Rijkswaterstaat is partner van Making Waves.

PlasticRoad logo 2

Meer informatie over PlasticRoad

PlasticRoad is een weg van gerecycled plastic. Het is een concept van KWS. Op dit moment werkt KWS samen met PlasticRoad-partners Wavin en Total aan de lancering van de eerste pilot eind 2017 in de vorm van een fietspad.

 

Voor meer informatie over het concept, kijk hier of ga naar de website.