icon-arrow-right
HomeNieuws Renovatievoegen Smits Neuchâtel Infrastructuur goedgekeurd door Rijkswaterstaat

Renovatievoegen Smits Neuchâtel Infrastructuur goedgekeurd door Rijkswaterstaat

Actueel

De Renovatievoegen van KWS-dochterbedrijf Smits Neuchâtel Infrastructuur zijn goedgekeurd door Rijkswaterstaat. Dat betekent dat zowel de 'enkelvoudige geluidsarme stalen renovatie-voegovergang' (SN ESV RG1) en de 'enkelvoudige stalen renovatie-voegovergang' (SN ESV R1) voldoen aan de eisen uit de RTD1007-2, eisen voor voegovergangen.

Deze goedkeuring toont aan dat de voegovergangen voldoen aan de eisen gesteld uit de RTD1007-2 of eisen die hiervan zijn afgeleid. Enkele eisen zijn bijvoorbeeld waterdichtheid en een bewezen levensduur van 40 jaar.

SN ESV RG1 en R1 RTD

De voegovergangen

De voegovergangen van Smits Neuchâtel Infrastructuur bestaan uit robuuste, thermisch verzinkte klauwprofielen met ingeklemd rubber. Middels een betonnen randbalk versterkt met staalvezel is de voegovergang constructief verankerd in de onderliggende constructie. Door de geringe hoogte van de constructie is het met beperkte sloopdiepte mogelijk deze voegovergangen in een bestaand kunstwerk te bouwen.

Projecten

Alle projecten

Nieuws

Meer nieuws

Nieuwbouwvoegovergangen Smits Neuchâtel Infrastructuur goedgekeurd door Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat heeft de nieuwbouwvoegovergang SN ESV N1 goedgekeurd conform de RTD 1007-2. Daarmee heeft KWS-onderneming...

Innovatieve fietsoversteekplaatsen in Groningen

De provincie Groningen daagde KWS (een VolkerWessels-onderneming) uit om met een concept te komen voor slimme, veilige en...

Proef met lichtgevende belijning FloWithDGlow op N460 in Zuid-Holland

De provincie Zuid-Holland wil veiligheid en oriëntatie voor fietsers in het donker vergroten. Eén van de...

Bedrijven

+