icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 17 mei 2017

Renovatievoegen Smits Neuch√Ętel Infrastructuur goedgekeurd door Rijkswaterstaat

De Renovatievoegen van KWS-dochterbedrijf Smits Neuchâtel Infrastructuur zijn goedgekeurd door Rijkswaterstaat. Dat betekent dat zowel de 'enkelvoudige geluidsarme stalen renovatie-voegovergang' (SN ESV RG1) en de 'enkelvoudige stalen renovatie-voegovergang' (SN ESV R1) voldoen aan de eisen uit de RTD1007-2, eisen voor voegovergangen.

Deze goedkeuring toont aan dat de voegovergangen voldoen aan de eisen gesteld uit de RTD1007-2 of eisen die hiervan zijn afgeleid. Enkele eisen zijn bijvoorbeeld waterdichtheid en een bewezen levensduur van 40 jaar.

SN ESV RG1 en R1 RTD

De voegovergangen

De voegovergangen van Smits Neuchâtel Infrastructuur bestaan uit robuuste, thermisch verzinkte klauwprofielen met ingeklemd rubber. Middels een betonnen randbalk versterkt met staalvezel is de voegovergang constructief verankerd in de onderliggende constructie. Door de geringe hoogte van de constructie is het met beperkte sloopdiepte mogelijk deze voegovergangen in een bestaand kunstwerk te bouwen.